×
Siemens AG
Entry type: Certificate Entry ID: 109479573, Entry date: 06/24/2020
(4)
Rate

For use in hazardous locations, IECEx, DEKRA EXAM, DMT

• Entry
  • Associated product(s)
Certificate number:
IECEx_DEK_15_0054X
Certificate name:
SIPLUS extreme IECEx Certificate of Conformity Issue 14
Certificate type:
For use in hazardous locations
Certificate:
IECEx
Approval office:
DEKRA EXAM, DMT
Countries:
Worldwide
Description / Topic
IECEx_DEK-15.0054X Issue 14 Certification according to IEC regulations for SIPLUS Programmable controller systems DP, ET200S, ET200M, ET200MP, ET200SP, S7-1500, S7-300 and S7-1200
Public remark:
Language EN
Rate entry
no rating
Requests and feedback
What do you want to do?
Hinweis: Das Feedback bezieht sich immer auf den vorliegenden Beitrag. Ihre Nachricht wird an die Redakteure im Online Support gesendet. In einigen Tagen erhalten Sie von uns eine Antwort, wenn Ihr Feedback das erfordert. Ist für uns alles klar, werden wir Ihnen nicht mehr antworten.