×
Siemens AG
Tipo de artículo: Descarga ID de artículo 109485453, Fecha del artículo: 24/03/2016
(1)
Evaluar

EDD: SIPART PS2 - Foundation Fieldbus - SITRANS DTM V4.1/4.2

• Artículo
  • Relacionado con producto(s)

Engineering-Tool:

SITRANS DTM

Tool-Version:

V4.1/4.2

Supported  Firmware:

>=V3.00.00

EDD-Version:

3.00.00

Order Number:

6DR56**-0****-**A*

Firmware-Version:

V3.00.00

This is the EDD for SITRANS DTM V4.1/4.2 for the use in FDT Frame applications und FDT based DCS.

For further information please look at SIPART PS2

By downloading this file you accept underlying terms of use.

Registrierung notwendig  SIPART_PS2_FF_DTM_FDT_3_00_00_20.zip (1,0 MB)