×
Siemens AG
Tipo de artículo: Descarga ID de artículo 109485513, Fecha del artículo: 31/03/2016
(1)
Evaluar

EDD/GSD: SIPART PS2 - PROFIBUS PA - SIMATIC PDM (V6.x / ≥ V8.2)

• Artículo
  • Relacionado con producto(s)

Engineering-Tool:

SIMATIC PDM

Tool-Version:

V6.x and >=V8.2

Supported Firmware:

>=V6.00.00

EDD-Version:

V22.00.00

Order Number:

6DR5510-…..-…., 6DR5511-…..-….,

6DR5512-…..-…., 6DR5513-…..-….,

6DR5515-…..-…., 6DR5520-…..-….,

6DR5522-…..-…., 6DR5523-…..-….,

6DR5525-…..-….

Firmware-Version:

V6.00.00

PROFIBUS PA Profile 3.02

This Edd / .gsd is for the use with SIMATIC PDM version V8.2 and higher.

By downloading this file you accept the underlying terms of use.

Registrierung notwendig  SIPART_PS2_PA_DD_PDM_22_00_00_10_e.zip (2,7 MB)