×
Siemens AG
Entry type: Certificate Entry ID: 109746562, Entry date: 04/01/2020
(0)
Rate

Marine / Shipping, CCS / China Classification Society, CCS (China Classification Society)

• Entry
  • Associated product(s)
Certificate number:
HB19PTB00046_01
Certificate name:
CCS, China Classification Society for Certificate of Type Approval IPC & Microbox PC for programmable Logic Controller (Chinese, English)
Certificate type:
Marine / Shipping
Certificate:
CCS / China Classification Society
Approval office:
CCS (China Classification Society)
Countries:
China
Description / Topic
CCS, China Classification Society for Certificate of Type Approval IPC & Microbox PC for programmable Logic Controller (Chinese, English)
Rate entry
no rating
Requests and feedback
What do you want to do?
Hinweis: Das Feedback bezieht sich immer auf den vorliegenden Beitrag. Ihre Nachricht wird an die Redakteure im Online Support gesendet. In einigen Tagen erhalten Sie von uns eine Antwort, wenn Ihr Feedback das erfordert. Ist für uns alles klar, werden wir Ihnen nicht mehr antworten.