×
Siemens AG
Type bericht: Productmededeling ID van bericht: 109752597, Datum bericht: 11/12/2020
(1)
Beoordelen

Product announcement: Selectivity-tables, edition 11/2020

• Bericht
  • Heeft betrekking op product(en)
Innovations/upgrades/changes in compare with last edition 09/2019

New device combination-tables for:

• air circuit breaker 3WA1
  • RCBO (compact, 1P+N) 5SV1
  • MCB (compact, 1P+N), 5SL60

Upgrades of existing combination-tables regarding the following product-series:
  • air circuit breaker 3WL,  frame size 0, rating-plugs
  • molded case circuit breaker 3VA2, frame size 1.000 A / 1.600 A (line-/motor-/starter-protection)
  • molded case circuit breaker 3VA2, starter-protection, nominal currents < 32 A (frame size 160 A) and frame size 630 A / 1.000 A
  • NH-fuses 3NA, nominal currents > 400 A
  • Motor circuit breakers 3RV2, frame size S3

Link:
Low Voltage Protection Devices Selectivity Tables

Nota's in verband met security
Ter bescherming van technische infrastructuur, systemen, machines en netwerken tegen digitale dreigingen is het noodzakelijk om een alomvattend 'IT Security' concept te implementeren (en continu te handhaven) dat overeenkomt met de huidige stand van de techniek. De producten en oplossingen van Siemens vormen slechts een klein deel van een dergelijk concept. Meer informatie over 'Cyber Security' vindt u op