×
Siemens Industry Online Support
Siemens AG
Type bericht: Certificaat ID van bericht: 109755050, Datum bericht: 03/10/2021
(0)
Beoordelen

For use in hazardous locations, UL, UL

  • Bericht
  • Heeft betrekking op product(en)
Certificaatnummer:
E223122
Certificaatnaam:
Certificate of Compliance, Report Reference: E223122-20170810
Certificaattype:
For use in hazardous locations
Certificaat:
UL
Goedkeuringsinstantie:
UL
Landen:
Canada, USA
Beschrijving / Thema
Programmable Controllers for use in Hazardous Locations, Certificate of Compliance; SIMATIC ET200SP HA System
Bericht beoordelen
geen beoordeling
Verzoeken en feedback
Wat wilt u doen?
Opmerking: de feedback heeft altijd betrekking op het actuele artikel/product. Uw bericht wordt naar de technische redacteurs van de Online Support gestuurd. We zullen binnen enkele dagen antwoorden als uw feedback dat vereist. Als we geen vragen meer hebben, zullen we geen antwoord meer sturen.