×
Siemens AG
Beitragstyp: Download Beitrags-ID: 109764308, Beitragsdatum: 24.08.2021
(8)
Bewerten

MindSphere Web Components

• Beitrag
  • Betrifft Produkt(e)

MindSphere Web Components are ready to use building blocks for custom applications. These building blocks solve common issues faced by developers during the development of industrial applications, such as navigation between devices or standard visualization types. They can be easily integrated into individual development code and customized to accelerate the application development process.

By clicking on the download link, you accept the MindSphere Development License Agreement, which you can read by following the link:
https://developer.mindsphere.io/license.html

Registrierung notwendig  mindsphere-webcomponents_v1.5.0_demo_app.zip (19,6 KB)(SHA-256)

Registrierung notwendig  mindsphere-webcomponents_v1.4.0_demo_app.zip (41,8 KB)(SHA-256)

Registrierung notwendig  mindsphere-webcomponents_v1.3.0_demo_app.zip (41,3 KB)(SHA-256)

Registrierung notwendig  mindsphere-webcomponents_v1.2.0_demo_app.zip (29,9 KB)(SHA-256)

Registrierung notwendig  mindsphere-webcomponents_v1.0.0_demo_app.zip (28,3 KB)(SHA-256)

Demo application of how to use Web Components on MindSphere on Alibaba Cloud in Region China:

Registrierung notwendig  mindsphere-webcomponents_v1.5.0_AliCloud.zip (23,8 KB)(SHA-256)

Registrierung notwendig  mindsphere-webcomponents_demo_app_AliCloud.zip (41,3 KB)(SHA-256)

Further information: Documentation

Securityhinweise
Um technische Infrastruktur, Systeme, Maschinen und Netzwerke gegen Cyber-Bedrohungen zu sichern, ist es erforderlich, ein ganzheitliches IT Security-Konzept zu implementieren (und kontinuierlich aufrechtzuerhalten), das dem aktuellen Stand der Technik entspricht. Die Produkte und Lösungen von Siemens formen nur einen Bestandteil eines solchen Konzepts. Weitergehende Informationen über Cyber Security finden Sie unter
https://www.siemens.com/cybersecurity#Ouraspiration.
Beitrag bewerten
keine Bewertung
Anfragen und Feedback
Was möchten Sie tun?
Hinweis: Das Feedback bezieht sich immer auf den vorliegenden Beitrag / das vorliegende Produkt. Ihre Nachricht wird an die Redakteure im Online Support gesendet. In einigen Tagen erhalten Sie von uns eine Antwort, wenn Ihr Feedback das erfordert. Ist für uns alles klar, werden wir Ihnen nicht mehr antworten.