×
Siemens AG
Type bericht: Handboek ID van bericht: 109764987, Datum bericht: 03/01/2019
Beoordelen

Notice Waste electronic equipment

• Bericht
  • Heeft betrekking op product(en)
Nota's in verband met security
Ter bescherming van technische infrastructuur, systemen, machines en netwerken tegen digitale dreigingen is het noodzakelijk om een alomvattend 'IT Security' concept te implementeren (en continu te handhaven) dat overeenkomt met de huidige stand van de techniek. De producten en oplossingen van Siemens vormen slechts een klein deel van een dergelijk concept. Meer informatie over 'Cyber Security' vindt u op