×
Siemens AG
Type de contribution : Télécharger ID de la contribution : 109773881, Date de la contribution : 22/04/2020
(2)
Évaluer

Multi Fieldbus Configuration Tool (MFCT)

• Contribution
  • Concerne le/les produits(s)
The Multi Fieldbus Configuration Tool is required for configuring a multi fieldbus engineering object.
Purpose

The Multi Fieldbus Configuration Tool is required for configuring a multi fieldbus engineering object.
Configuration involves three steps:
  • Configure station (configure and assign parameters, comparable with TIA Portal HW Config).
  • Transfer project to device (MF-IM).
  • Configure engineering object in engineering system of Modbus TCP controller (addressing). The MFCT provides the project files required.

Functional scope

The MFCT features the following functions:

• Project management
  • English and German language selection
  • Ethernet network topology scan
  • Configuration of multi fieldbus engineering object (configuration und parameter assignment)
  • Provision of project files (project, UDT, CSV and EDS file)
  • Transfer/export of files to engineering object and/or data memory

System requirements

The MFCT runs on Windows 10. Start-up is possible without installation. Administrator rights are not required.

Registrierung notwendig  MFCT_1_0_0_3.Zip (32,8 MB)

Notes relatives à la sécurité
La protection des installations, systèmes, machines et réseaux contre les cyber-menaces nécessite la réalisation (et le maintien continu) d'un concept global de sécurité IT à la pointe de la technique. Les produits et solutions Siemens ne constituent qu'un élément d'un tel concept. Pour plus d’informations sur la cyber-sécurité, rendez-vous sur
https://www.siemens.com/cybersecurity#Ouraspiration.
Évaluer la contribution
pas d'évaluation
Requêtes et commentaires
Que voulez-vous faire ?
Remarque : l’avis se réfère toujours à la contribution présente / au produit présent. Votre message est envoyé aux rédacteurs de l’Online Support. D’ici quelques jours, vous obtiendrez une réponse de notre part, si votre avis le requiert. Si pour nous tout est clarifié, nous ne vous répondrons pas.

Poste de commande mySupport
Pages thématiques concernant cette contribution