×
Siemens AG
Type bericht: Download ID van bericht: 109779395, Datum bericht: 01/26/2021
(4)
Beoordelen

Updates for BRAUMAT / SISTAR V8.0

• Bericht
  • Heeft betrekking op product(en)
Update 4: Version: 01/2021

The updates are valid for these products:

• BRAUMAT V8.0
  • SISTAR V8.0

Installation instructions:

• The update can only be installed if BRAUMAT V8.0 or SISTAR V8.0 is already installed

Additional useful links:

• Delivery release BRAUMAT & SISTAR V8.0:  109772867
  • TRIAL download BRAUMAT & SISTAR V8.0:  109773148

______________________________________________________________________________

Update 4 (01/2021)
Note: Also includes the improvements from all previous Updates to BRAUMAT & SISTAR V8.0

Information
Installation instructions and improvements compared to earlier versions:

V80_Upd04_readme.pdf (286,4 KB)

Download
Update 4 to BRAUMAT & SISTAR V8.0:

Registrierung notwendig  BM_V08000004_01030001.ZIP (89,4 MB)

SHA-256 checksum:
   Registrierung notwendig  BM_V08000004_01030001.ZIP_hash.txt (1 KB)
   Information on SHA-256

Note for S7-400:
Following you will find an addtional Zip archive „BM_V07050003_Pre.ZIP“, which includes a
upfront STEP 7 block library for PCU of the type S7-400 for the next V7.5 Update.

Download STEP 7 project for updating of S7-400 PCU V7:
 Registrierung notwendig  BM_S7_400_V07050003_Pre.zip (3,7 MB)

SHA-256 checksum:
 Registrierung notwendig  BM_S7_400_V07050003_Pre.zip_hash.txt (1 KB)

Nota's in verband met security
Ter bescherming van technische infrastructuur, systemen, machines en netwerken tegen digitale dreigingen is het noodzakelijk om een alomvattend 'IT Security' concept te implementeren (en continu te handhaven) dat overeenkomt met de huidige stand van de techniek. De producten en oplossingen van Siemens vormen slechts een klein deel van een dergelijk concept. Meer informatie over 'Cyber Security' vindt u op