×
Siemens AG
Type bericht: Productmededeling ID van bericht: 109780951, Datum bericht: 05/04/2021
(0)
Beoordelen

Replacement instructions for SIMOTICS S-1FK2/1FT2 shaft sealing

• Bericht
  • Heeft betrekking op product(en)
Attached you will find the detailed assembly instructions for the following shaft seals MLFBs:

short overview in the one pager:

One Pager for shaft sealing kit 1FY2.pdf (673,3 KB)

detailled Repalacement instructions for 1FK2 shaft sealing ring.pdf (1,1 MB)

Order number/ MLFB:

AH20:       1FY2902-0GC00 (1FY2x02.Seal setIP65)

AH30:       1FY2903-0GC00 (1FY2x03. Seal setIP65)

AH40:       1FY2904-0GC00 (1FY2x04. Seal setIP65)

AH48/52: 1FY2905-0GS00 (1FY2x05. IP65 shaft sealing kit)

AH63:       1FY2906-0GC00 (1FY2x06. IP65 shaft sealing kit)

AH80:       1FY2908-0GC00 (1FY2x08. IP65 shaft sealing kit)

AH100:     1FY2910-0GS00 (1FY2x10.IP65shaft sealing kit)

If you have any questions, please contact sparepart.nes.mc.aud@siemens.com

Thanks

Nota's in verband met security
Ter bescherming van technische infrastructuur, systemen, machines en netwerken tegen digitale dreigingen is het noodzakelijk om een alomvattend 'IT Security' concept te implementeren (en continu te handhaven) dat overeenkomt met de huidige stand van de techniek. De producten en oplossingen van Siemens vormen slechts een klein deel van een dergelijk concept. Meer informatie over 'Cyber Security' vindt u op