×
Siemens Industry Online Support
Siemens AG
Type bericht: Certificaat ID van bericht: 19258832, Datum bericht: 04/02/2018
(0)
Beoordelen

General Product Approval, UL, UL

  • Bericht
  • Heeft betrekking op product(en)
Certificaatnummer:
UL Canada: NRAQ7.E120869
Certificaatnaam:
UL-File: NRAQ7.E120869 Link: Online Certification Directory, Programmable Controllers Certified for Canada (LOGO!, S7-1200, COROS ... )
Certificaattype:
General Product Approval
Certificaat:
UL
Goedkeuringsinstantie:
UL
Landen:
Canada
Beschrijving / Thema
UL: Canada : NRAQ7.E120869 (LOGO!, S7-1200, COROS ... )

Nota:

UL: Canada : NRAQ7.E120869 , SIPLUS: SIOS ID : 81542853
Bericht beoordelen
geen beoordeling
Verzoeken en feedback
Wat wilt u doen?
Opmerking: de feedback heeft altijd betrekking op het actuele artikel/product. Uw bericht wordt naar de technische redacteurs van de Online Support gestuurd. We zullen binnen enkele dagen antwoorden als uw feedback dat vereist. Als we geen vragen meer hebben, zullen we geen antwoord meer sturen.