×
Siemens AG
Type bericht: FAQ, ID van bericht: 29034071, Datum bericht: 15.11.2016
Beoordelen

What connecting cables are there for connections between the operating units and the different controllers?

• Bericht
  • Heeft betrekking op product(en)
Nota's in verband met security
Ter bescherming van installaties, systemen, machines en netwerken tegen digitale dreigingen is het noodzakelijk om een alomvattend 'Industrial Security' concept te implementeren (en continu te handhaven) dat overeenkomt met de huidige stand van de techniek. De producten en oplossingen van Siemens vormen slechts een deel van een dergelijk concept. Meer informatie over 'Industrial Security' vindt u op