×
Siemens AG
Type bericht: FAQ, ID van bericht: 42957394, Datum bericht: 15.08.2014
(0)
Beoordelen

Which PROFINET services are supported by SIMATIC panels.

• Bericht
  • Heeft betrekking op product(en)

Description
The overview below (Attachment 1) shows which PROFINET services are supported by SIMATIC HMI operator panels.

Attachment 1: Profinet_Service.xls ( 93 KB )

Keywords
Topology identification online (LLDP + MIB), SNMP services, ERTEC, Autoneg, Autocrossover, Portgranular, Fast Startup, Topology editor, Diagnostics, Identification & Maintenance (I&M 0), Active, Passive, IRT, Routing, Project transfer, S7 Routing

Nota's in verband met security
Ter bescherming van installaties, systemen, machines en netwerken tegen digitale dreigingen is het noodzakelijk om een alomvattend 'Industrial Security' concept te implementeren (en continu te handhaven) dat overeenkomt met de huidige stand van de techniek. De producten en oplossingen van Siemens vormen slechts een deel van een dergelijk concept. Meer informatie over 'Industrial Security' vindt u op