×
Siemens AG
Type bericht: Handboek ID van bericht: 83180185, Datum bericht: 07/06/2020
(39)
Beoordelen

Engineering Manual SINAMICS G130, G150, S120 Chassis, S120 Cabinet Modules, S150

• Bericht
  • Heeft betrekking op product(en)
Versie: Version 6.7 - June 2020
Configuration Manual
Power units with Control Interface Module CIM and Control Unit CU320-2 with firmware ≥ 4.3, Supplement to Catalogs D 11 and D 21.3
Identificatienummer van document:
A5E50260647B AA
Nota's in verband met security
Ter bescherming van technische infrastructuur, systemen, machines en netwerken tegen digitale dreigingen is het noodzakelijk om een alomvattend 'IT Security' concept te implementeren (en continu te handhaven) dat overeenkomt met de huidige stand van de techniek. De producten en oplossingen van Siemens vormen slechts een klein deel van een dergelijk concept. Meer informatie over 'Cyber Security' vindt u op