×
Siemens AG
Entry type: Certificate Entry ID: 89338077, Entry date: 02/07/2020
(6)
Rate

For use in hazardous locations, UL, UL

• Entry
  • Associated product(s)
Certificate number:
A5E31824011A-016
Certificate name:
SIPLUS extreme UL-Hazloc Certification per US directives
Certificate type:
For use in hazardous locations
Certificate:
UL
Approval office:
UL
Countries:
USA
Description / Topic
SIPLUS extreme UL Certification according to US directives for Programmable Controllers for Use in Hazardous Locations, NRAG.E239877
Public remark:
Language EN
Rate entry
no rating
Requests and feedback
What do you want to do?
Hinweis: Das Feedback bezieht sich immer auf den vorliegenden Beitrag. Ihre Nachricht wird an die Redakteure im Online Support gesendet. In einigen Tagen erhalten Sie von uns eine Antwort, wenn Ihr Feedback das erfordert. Ist für uns alles klar, werden wir Ihnen nicht mehr antworten.