×
Siemens Industry Online Support
Siemens AG
Type bericht: Certificaat ID van bericht: 89339055, Datum bericht: 02/07/2020
(4)
Beoordelen

For use in hazardous locations, UL, UL

  • Bericht
  • Heeft betrekking op product(en)
Certificaatnummer:
A5E31824012A-016
Certificaatnaam:
SIPLUS extreme UL-Hazloc Certification per CA directives
Certificaattype:
For use in hazardous locations
Certificaat:
UL
Goedkeuringsinstantie:
UL
Landen:
Canada
Beschrijving / Thema
SIPLUS extreme UL Certification according to CA directives for Programmable Controllers for Use in Hazardous Locations, NRAG7.E239877
Openbare opmerking:
Language EN
Bericht beoordelen
geen beoordeling
Verzoeken en feedback
Wat wilt u doen?
Opmerking: de feedback heeft altijd betrekking op het actuele artikel/product. Uw bericht wordt naar de technische redacteurs van de Online Support gestuurd. We zullen binnen enkele dagen antwoorden als uw feedback dat vereist. Als we geen vragen meer hebben, zullen we geen antwoord meer sturen.