×
Siemens Industry Online Support
Siemens AG
 • Content
 • Search
 • Index
 • Munka-előkészítés
  • Fogalmak
  (1)
  Rate

  Entry type: Manual, Entry ID: 109760802, Entry date: 09/20/2018

  SINUMERIK 840D sl / 828D munka-előkészítés

  SINUMERIK
  SINUMERIK 840D sl / 828D
  Munka-előkészítés
  Érvényes

  vezérlés
  SINUMERIK 840D sl / 840DE sl / 828D

  CNC szoftver 4.8 SP3 verzió
  08/2018
  6FC5398-2BP40-6QA2

  Jogi megjegyzések

  Figyelmeztetési utasítás tervezet

  A kézikönyv útmutatásokat tartalmaz, amelyeket személyes biztonsága, valamint az anyagi károk megelőzése érdekében követnie kell. A személyes biztonságához kapcsolódó útmutatásokat veszélyjelző háromszög emeli ki, Az általános anyagi károkhoz kapcsolódó útmutatásoknál nincs veszélyjelző háromszög. A veszély súlyossági fokától függően a veszélyjelző útmutatásokat a súlyostól a kevésbé súlyos veszély felé haladva a következőképpen ábrázolják.

  Veszély Azt jelenti, hogy halálos baleset vagy súlyos sérüléstörténik, ha nem hozzák meg a megfelelő elővigyázatossági rendszabályokat.

  Figyelmeztetés Azt jelenti, hogy halálos baleset vagy súlyos sérüléstörténhet, ha nem hozzák meg a megfelelő elővigyázatossági rendszabályokat.

  Vigyázat A veszélyjelző háromszöggel együtt azt jelenti, hogy könnyű sérülés történhet, ha nem hozzák meg a megfelelő elővigyázatossági rendszabályokat.

  Vigyázat Veszélyjelző háromszög nélkül azt jelenti, hogy anyagi kár történhet, ha nem hozzák meg a megfelelő elővigyázatossági rendszabályokat.

  Figyelem Azt jelenti, hogy nem kívánt eredmény vagy állapot következhet be, ha nem követik a megfelelő útmutatást.

  Ha a különböző súlyossági fokú veszélyből egyszerre több áll fenn, mindig a legsúlyosabb fokú veszélyhez tartozó veszélyjelző háromszöget használják. Ha veszélyjelző háromszöggel ellátott veszélyjelző útmutatás személyi sérülések lehetőségére figyelmeztet, az útmutatáshoz anyagi károk veszélyét jelző útmutatás is társítható.

  Szakképzett személyzet

  Az ehhez a dokumentációhoz tartozó terméket/rendszert csak az adott feladatkörre kiképzett személyzet kezelheti az adott feladatkörre vonatkozó dokumentáció figyelembevételével, különös tekintettel az abban foglalt biztonsági és figyelmeztető utasításokra. A kiképzett személyzet a kiképzésére és tapasztalatára alapozva képes az ezekkel a termékekkel/rendszerekkel történő munkák során a kockázatok felismerésére és a lehetséges veszélyek elkerülésére.

  Siemens termékek rendeltetésszerű használata

  Ennél a következőket kell követni:

  Figyelmeztetés A Siemens termékek csak a katalógusban és a hozzátartozó műszaki dokumentációban meghatározott alkalmazási esetekre használhatók. Ha idegen termékek és –egységek alkalmazására kerül sor, akkor be kell szerezni a Siemens javaslatát ill. engedélyét. A termékek kifogástalan és biztonságos üzemeltetésének előfeltétele a szakszerű szállítás, szakszerű tárolás, felállítás, összeszerelés, telepítés, üzembe helyezés, kezelés és karbantartás. A megengedett környezeti feltételeket be kell tartani. A hozzátartozó dokumentációkban szereplő utasításokat figyelembe kell venni.

  Védjegyek

  Az ® oltalmi jogi megjegyzéssel jelölt minden elnevezés a Siemens AG. bejegyzett védjegye. A dokumentációban használt többi elnevezés olyan védjegy lehet, amelyeknek harmadik fél részéről saját célra történő használata sértheti a tulajdonosaik jogait.

  Felelősség kizárása

  Megvizsgáltuk, hogy a nyomtatvány tartalma egyezik-e az ismertetett hardverrel és szoftverrel. Ennek ellenére nem zárható ki, hogy eltérések vannak közöttük, ezért a maradéktalan egyezésért nem vállalunk felelősséget. A nyomtatvány tartalmát rendszeresen átnézzük, a szükséges javításokat a soron következő kiadásokban szerepeltetjük.
  Rate entry
  no rating
  Requests and feedback
  What do you want to do?
  Note: The feedback always relates to the current entry / product. Your message will be forwarded to our technical editors working in the Online Support. In a few days, you will receive a response if your feedback requires one. If we have no further questions, you will not hear from us.
  Support to the statistics
  With this function the IDs found are listed according to number (format .txt).

  Generate list
  Copy URL
  Display page in new design
  mySupport Cockpit